Header ads

» » » » » » » » KSÜ Genel Sekreteri Değişti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) genel sekreterliğini yürüten Ömer Rüştü ERTUĞRUL'un yerine iç denetçi İbrahim EKİZ vekaleten atandı.

KSÜ Rektörü Prof Dr. Durmuş DEVECİ şunları belirtti:

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Bugün Üniversitemizde önemli bir değişiklik yapmış bulunmaktayız. Üniversitemiz bünyesinde çeşitli kademelerde başarılı görevler yapmış, bu görevlerden sonra da 10 yıldır Genel Sekreterlik görevini yürütmüş bulunan Sayın Ömer Rüştü ERTUĞRUL Bey'e Üniversitemize yaptığı olumlu katkılar için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Kasım ayında Üniversitemizde son derece demokratik bir şekilde yürütülen seçim süreci sonucunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Rektörlük görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Takdir edersiniz ki bu bir nöbet değişimidir. Rektörlük olarak yapılan nöbet değişiminden sonra üniversitemizin diğer kademelerinde de zaman zaman bu tür nöbet değişimlerine ihtiyaç duyulabilir. Biz bu nöbet değişimlerini hiç bir zaman kırarak dökerek yapmayı düşünmedik. Bizim için bu nöbeti yürüten tüm arkadaşların Üniversitemize katkıları değerlidir. Arkadaşlarımızla bir araya gelip karşılıklı iyi niyet ve anlayış çerçevesinde zorunlu bir kısım değişimlerin gönüllülük esası ile yapılmasını arzu ettik. Bu arzumu Sayın Ömer Rüştü ERTUĞRUL Bey'e de ilettiğim zaman o da anlayışla karşıladı ve bu nöbet değişiminde Üniversitemize katkı sağlayacak her adımda bizi destekleyeceğini belirtti. Ben de huzurunuzda kendisine bir kez daha Üniversitemize Genel Sekreter olarak sağladığı katkılardan dolayı şahsım ve Üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.

Üniversitemize yeni genel sekreter olarak vekaleten atanan iç denetçimiz İbrahim EKİZ Bey bu görevi yürütecektir. Kendisine yeni görevinde üstün başarılar dilerim. (25.05.2015)


Yorumlarınız bizim için değerlidir; sayfanın aşağısından yorum yapabilirsiniz


Ksü Haber | Haber 46 | 46 Haber | Kahramanmaraş Haber | Kahramanmaraş Sondakika | Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Haber | Aksu Haber | Kahramanmaraş Hava Durumu |  maraş haber son dakika

KSÜ Haber
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

1 yorum: