Header ads

» » » » » VALİ GÜVENÇER PAZARCIK İLÇESİNDE (Video Haber)

Vali Mustafa Hakan Güvençer ilçe gezi ve inceleme programına, Pazarcık ilçesi ziyareti ile devam etti.

04 Kasım 2014 Perşembe günü Pazarcık ilçe ziyaretine kaymakamlık ile başlayan Vali Güvençer’i, Kaymakamlık ön bahçesinde Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Pazarcık Belediyesi Başkan Vekili Kemal Kozaklı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nabi Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Fırat Güneş ve ilçe kurum müdürleri karşıladılar.



         Vali Güvençer, brifing salonunda Kaymakam Dr. Mehmet Boztepe’den ilçenin sosyo-ekonomik yapısı, devlet ve vatandaşlar tarafından yapılan yatırımlar, ilçe kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen hizmetler hakkında brifing aldı.

        Brifing sonrası ilk ziyaretini Pazarcık Belediyesine yapan Vali Güvençer, Pazarcık Belediye Başkan Vekili Kemal Kozaklı’yı Makamında ziyaret ederek, belediye tarafından verilen hizmetler ve yaşanılan sıkıntılar hakkında bilgiler aldı.

        Belediye ziyareti sonrası Pazarcık Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Güvençer, burada İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nabi’den jandarma sorumluluk sahasında bulunan asayiş olaylarına ilişkin de bilgiler aldı.

        İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti sonrası Pazarcık İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Güvençer Pazarcık ilçe Emniyet Müdürü Fırat Güneş’ten emniyet sorumluluk sahasında bulunan asayiş olaylarına ilişkin de bilgiler aldı. 

        Daha sonra Pazarcık ilçe Devlet hastanesine geçen Vali Güvençer, burada hastane başhekimi Mustafa Çolak’tan hastanenin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Hastanede bulunan hastaları ziyaret eden Vali Güvençer, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


        Pazarcık ilçesi ziyareti programı kapsamında Pazarcık’lıların çok sıklıkla şikayetçi oldukları ve zaman zaman ölümle de sonuçlanan kazalara konu olan devlet yolu güzergahında ilçe kaymakamı ve diğer ilgililerle tetkikte bulunduktan sonra, Pazarcık Meslek Yüksek okuluna geçen Vali Güvençer, burada öğrencilerle bir süre sohbet edip derslik ve laboratuarları gezen Vali, Pazarcık Meslek Yüksek okulu Müdürü Doç.Dr. Ahmet Şahin’den verilen eğitimler hakkında bilgiler aldı.

KSÜ Haber
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yapabİlİrsİnİz